Løsninger med LED strips

Er du på jakt etter spesialløsninger med belysning basert på LED strips?

Vi har i mer enn 10 år prosjektert, laget og levert en mengde løsninger for kunder basert på spesielle krav eller behov. Vi har stort utvalg av strips, drivere (trafoer) og styring/dimming og har kompetanse og kapasitet til å sette dette sammen til spennende løsninger.

Basert på input fra kundene lager vi strips i spesielle lengder og med kabler som er tilpasset bruken på stedet. For eksempel laget vi strips til en kjeller stue med 3 forskjellige lengder på stripsen, koblet sammen med korte kabellengder for å legge rundt hjørner, og med en lang tilkoblingsledning for å trekke fram til driver i sikringsskapet. Noe av det mest ekstreme vi har laget var en RGBW strips på 25 cm, IP65, med 12 meter tilkoblingsledning for å bruke i en nisje på et bad.

Vi har lager av strips med wattstyrker fra 4,8 watt/m til 38 watt/m, samt strip i RGBW eller bare i enkle farger. Vi bruker normalt 24 volt drift av stripsen, men har også 12 volt til bruk på 12 volts anlegg i hytter og campingvogner.

Til innendørs bruk leverer vi ingen vanntetting eller støvtetting, såkalt IP grad, det vil si IP20. Men vi kan også levere forskjellige grader av vann- og støvtetting, IP62, 65 og 67/68 (vanntett). Vi lager tilpassede lengder av stripsløsninger med IP65 som vi forselger slik at de tilfredsstiller IP65 krav.

Strips i lange lengder tilpasser vi også, men vi skjøter sjelden strips slik at totallengden blir over 5 meter. Dette mest på grunn av at det går mye strøm i starten på stripsen. Men sammen med kunden finner vi vanligvis løsninger for å framføre kabel på en slik måte at vi sikrer gode driftsforhold for stripsen.

Utvalget vårt av strips, drivere og dimmere/styringer finner du i katalogen vår.

Vår katalog for profiler og profilløsninger har mange spennende profiler som passer til de fleste anvendelser.

Blant våre kunder finnes flere leverandører av garderobe og innredningsløsninger, trappefabrikker og annen industri. Vi har i tillegg levert stripsløsninger til utstillingsmonter og museer. Det er også et antall elektrikere som finner det effektivt å sende inn bestilling til oss på spesielle lengder med ferdige kabler i riktig lengde, slik at de bare kan montere disse på byggeplass. Derved slipper de å klippe og lodde på byggeplass.

Ta kontakt med oss og la oss gi det et tilbud på hva vi kan gjøre av spesialtilpasninger.

I det siste har det kommet en mengde nye LED strips typer som er fleksible og IP65 eller 67. De kan ha form som et NEON rør eller bare som fleksible strips med mange tilpasningsmuligheter.

Som en av de første i Norge tilbyr vi også strips som tåler høy temperatur opp mot 100 grader C, og som derved kan brukes i badstu.

Vi har også fått inn COB led strips, hvor det er opp til 512 lyspunkt/meter og hvor det er nesten helt umulig å identifisere og se de enkelte lyspunkt.

Siste innlegg