Om oss

Vi har base i Trondheim, og du er velkommen til å besøke oss i Sandgata 55

Om LED Lys AS

Vi har base i Trondheim, og du er velkommen til å besøke oss i Sandgata 55. Vi har for øvrig hele Trøndelag som hovednedslagsfelt, men leverer også i resten av landet.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om lysløsninger.

Vår bakgrunn

Led lys AS består av Arvid Strand og Anne Mari Troøien. Vi har lang erfaring med LED lys og lysdesign og har jobbet i bransjen siden 2013. Arvid er utdannet sivilingeniør og har jobbet flere år med elektronikkutvikling og design av kretser. Dette gjør oss i stand til å forstå teknologien bak belysning, styring og dimming på en bedre måte enn mange av våre konkurrenter.

Visjonen

Lys er viktig.

Nordmenn pusser opp for flere millioner hvert år, og vi ser en befolkning som er meget kvalitetsbevisste når det kommer interiør og eksteriør.

Uavhengig av om det er på jobb eller privat er det et stort fokus  på å velge de rette materialene, samt at man er kreativ og unike. Det som ofte blir glemt bort eller overlatt til lekmenn er belysningen. Lysplanen blir også ofte en salderingspost i byggebudsjettet. Så når alle andre spennende løsninger er på plass, så har man ikke nok midler igjen til en skikkelig lysløsning for å få best mulig lys på alle de spennende løsningene man har valgt.

Når vi i LED Lys AS snakker om “den rette belysningen” mener vi ikke bare at man velger hva som er estetisk penest. Det er også viktig å tenke lysstyrke, farge på lys, og at det skal være løsninger som varer. 

Vi ønsker å bistå kvalitetsbevisste nordmenn med å finne løsninger som både er estetiske, praktiske, og kreative. Vi ønsker å belyse de gode løsningene.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende lysprat.