led lys as

Personvern

Nettstatistikk

Led Lys AS samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på nettsiden: https://www.belysningsgruppen.no/. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som benyttes til forbedring og videreutvikling av informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er antall besøkende på ulike sider, lengde på besøket, hvilke nettsteder den besøkende kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Dette betyr at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. All data slås sammen til en gruppe og behandles aldri individuelt. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første tallgruppene i adressen benyttes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Led Lys AS benytter seg av informasjonskapsler til å generere statistikk slik at vi kan spore din bruk av nettstedet – men dette gjøres anonymisert.

 

Lagring og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre brukeren både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

 

Følgende informasjonskapsler brukes på https://www.belysningsgruppen.no/:

  • Analyseverktøyene Google Analytics og Hotjar som lagrer statistikk ved bruk av nettstedet brukt til analyse og forbedringspunkter.
  • Vår publiseringsløsning plasserer også statistiske og funksjonelle informasjonskapsler på din maskin.  
  • Adform samler informasjon brukt til markedsføring, og lagres anonymt. 
  • Google Tag Manager holder styr på alle våre publiseringsskripts.

Registreringsskjema

Vi samler inn informasjon ved utfylling av kontaktskjema. Via vårt kontaktskjema krever vi navn, telefon og e-post-adresse . Disse opplysningene bruker vi utelukkende for å gi svar på meldingen vi blir tilsendt. 

Informasjonen som samles inn benyttes kun internt og vil ikke videreføres til noen 3. part og/eller andre personer utenfor Led Lys AS. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.