ZLIM LED SKINNELYS 230V

ZLIM LED Skinnesystem er et moderne og stilren skinnesystem for 230V dimbare Hallogen og LED-spotter. Skinnesystemet er utført i smale og kompakte skinner og tilbehør som gjør det perfekt for bruk i tak i boliger og butikker. Systemet leveres i Sort og Hvit.

ZLIM LED SKINNELYS 230V

ZLIM LED Skinnesystem er et moderne og stilren skinnesystem for 230V dimbare Hallogen og LED-spotter.

Skinnesystemet er utført i smale og kompakte skinner og tilbehør som gjør det perfekt for bruk i tak i boliger og butikker.

Systemet leveres i Sort og Hvit.

MED SIN UNIKE DESIGN OG KONSTRUKSJON VIL SLX LED-GATELYSET MOTSTÅ DET RØFFE NORDISKE KLIMAET.

Det høyteknologiske armaturet leveres med LUMILEDS LUXEON Rebel ES Lysdioder og MEANWELL HGL driver, og er en av de mest lyseffektive og kostnadseffektive LEDarmaturene med hele 96lm/W. Armaturet har patenterte løsninger for forbedret energiforbruk, lysspredning og levetid.

GATELYSET er et meget solid LED-armatur designet for et røft nordisk klima med temperaturer ned mot -40 ºC Armaturet er designet med IP66 klassifiserte LEDmoduler.

ARMATUREN er av solid aluminium som tåler vibrasjon, kulde og røft vær. Med IP66 tåler dette armaturet å bli vasket med en høytrykksspyler. Lysdiodene slås på med en gang, og er helt flimmerfri BESPARELSENE ved å velge en LEDarmatur går ikke bare på strømbesparelse, men vedlikehold og bytte av lyskilder igjennom hele levetiden som er betydelig lengre en konvensjonelle gatelyspærer.